Questions and Answers on LLW/MLLW Disposal RFP (Q.1-Q.3)

Question # 1: What address should Clients use to submit their completed Past Performance
Questionnaires?

Reference: Section L.21.3 Criterion 3 — Past Performance, last paragraph on page 13 states “The Offeror
shall require that the clients return the Past Performance Questionnaire directly to the address
identified on Attachment L-2 no later than six (6) weeks after issuance of this solicitation.” However,
there is no address on Attachment L-2.

Answer # 1: Submit the Questionnaires to the address listed in Section L.12.
Question # 2: Our pricing will be will be Firm Fixed Unit Price. Does the Service Contract Act still apply?
Answer # 2: Yes.

Question # 3: Will the government allow pricing for CLINs if current disposal facility has submitted
license amendments and those have yet not been approved?

Answer # 3: Yes. In accordance with Section L.21 (1) it is the Offerors responsibility to demonstrate
they have the applicable licenses, permits and/or authorizations or will have them prior to contract
award. If the Offeror can demonstrate that it will have all licenses in place prior to contract award then
submission of pricing for applicable CLINs will be permitted.



